Seppe Gys

Voorzitter

Ik ben Seppe en woon momenteel samen met mijn partner Britt in ons eerste appartementje vlak onder de kerktoren.
Ik werk als commercieel aanspreekpunt bij het Antwerpse scheepsagentuur van de Italiaanse Grimaldi-groep.
Opgroeien in Wommelgem deed ik bij K. Ternesse VV als jonge voetballer. Later engageerde ik me bij Chiro Woka waar ik de hoogste afdelingen doorliep en, zoals het hoort, vervolgens ook leider werd.
Momenteel sla ik op vrijdagavond graag een balletje op het volleybalveld in de tempel van het Brieleke. In de zomer ben ik terug te vinden op het tennisveld van TC Ten Hoeve, waar ik achteraf zeker lang genoeg blijf napraten bij een gezellige pint.

Vanuit mijn interesse in de Vlaamse en de federale politiek en mijn engagement in de lokale politiek (OCMW-raadslid, lid van het vast bureau en leden- jongerenverantwoordelijke in het hoofdbestuur) heb ik in 2014 deze jongerenafdeling opgericht. Op onze eerste bestuursverkiezing werd ik unaniem verkozen als voorzitter. Dit onder het goedkeurend oog van het voltallige ledenbestand.
Ik zal hun vertrouwen zeker niet schaden en zal blijven staan voor wat ik hen toen beloofd heb: Jong N-VA Wommelgem op de kaart zetten en onze werking laten klauwen! Maar vooral zal ik, met dit bestuur, trachten een spreek- en klankbuis te vormen voor de Wommelgemse jeugd. Een brug slaan tussen de Wommelgemse jeugd en het gemeentebestuur, dat is ons doel!

EX UNGUE LEONEM - aan de klauw herkent men de leeuw

seppe g
Wommelgem Dorp
04 feb 1991
Tel.
+32 (0)471 98 29 62